Meer dan 200 winkels 8 dagen retourtermijn Snel geleverd in heel Nederland
Thuiswinkel Waarborg

Leveringsvoorwaarden

BEZORGEN OF AFHALEN

Levering via DHL DPD of afhalen bij de dealer Verbandschoenen werkt samen met DHL, DPD, PostNL. Samen streven wij ernaar jouw bestelling binnen 4 werkdagen te bezorgen. Ben je niet thuis op het moment van bezorging, dan probeert de vervoerder het de volgende dag nogmaals af te leveren. Lukt dit niet, dan is het pakket de daarop volgende dag af te halen op het afhaalkantoor vanaf 13.00 uur. De vervoerders laat een bericht achter in u brievenbus waarop staat waar je de zending kunt afhalen. Het pakket blijft hier 1 week liggen. Tip! Ben je niet vaak thuis? Laat het pakket dan bij je buren, op je werk, bij familie of kennissen afleveren. Daarnaast kun je het pakket ook gratis bij een dichtstbijzijnde dealer afhalen. Levering naar België is mogelijk.

RETOURNEREN EN RUILEN

Retour- en ruilvoorwaarden:
Retourneren en ruilen is mogelijk Je kunt jouw bestelling binnen 7 dagen na aflevering retourneren of ruilen. Voor het ruilen en retourneren van internetbestellingen gelden de volgende voorwaarden:

– Schoenverzorging en zooltjes kunnen niet geretourneerd worden.
– Het artikel is compleet en niet beschadigd en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
– Wil je het artikel omruilen voor een andere maat? Bij een retour wordt het bedrag binnen 14 werkdagen op jouw bankrekening teruggestort. LET OP: ruilen kan alleen voor een andere maat. Als je een ander artikel wenst te ontvangen, dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen op onze website.

Retourneren en ruilen per post:
Vanuit Nederland en België retourneren naar:

verbandschoenen.nl

Impact 62

6921RZ Duiven

Nederland